Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

BUDAK NI
Saturday, 26 January 2013 | 05:43 | 0 Kawaii ?

Assalamualaikum w.b.t .. rasenye x lambat lagi kot nak ucap Salam Maulidurrasul.. semoga kita semua tidak melupakan kekasih Allah ini.. sedangkan Baginda amat merindui kita ..

ok sekarang nak cite pasal budak ni ./ name die Syazwina..orang suke panggil die wina.. suke sangat kawan ngan die nii.. sporting sangat.. start rapat dengan die ni waktu form 2 sebab satu dorm.. kalau tak ..x de lah rapat sangat.. senang nak cite ape2 kat die.. die pon selalu cite masalah die.. papepon sangat sangat sangat lah sayangkan die nii..

"sekarang dah form 3 .. dah lain dorm dah.. kalau waktu form 2 satu dorm.. selalu tido satu katil..opss kantaoi sudahh..hehe.. sekarang dah bawak haluan masing 2.. WINA !! ana harap sangat anti tak lupekan ana sampai bile bile.. biarlah persahabatan kite sampai ke syurga.. kalau ana ade buat sakit hati anti ke ape ke.. bagi tau je eh.. pleasee.. ana sayang anti kerana Allah.. semoga Allah limpahkan rahmatnya atas persahabatan kite ni.. kalau anti nak cite pape lagi ana sedia mendengar.. sedih kalau anti jauhkan diri dari ana.. anti ade kawan yang selalu ade dengan anti.. iffah , mimi n sape2 je lahh.. ana x de sangat kawan yang tetap.. semoge kite same2 berjaye dalam PMR.. k ana cume nak anti x lupekan ana bukannye bermaksud anti kene je selalu layan ana.. takk .. just jangan lupe je :D.. cume ana nak anti tahu yang ana x kan lupekan anti sampai bilaa bilaaaa... Ikatan kita keranaNya "

Oh Tuhan
Tunjukkan ku jalan
Untuk menempuhi dugaan ini
Teman, maafkan jika ku melukaimu
Moga ikatan ukhwah yang dibina
Ke akhirnya

Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2008/09/sahabat-sejati-unic.html#ixzz2J5ZSLfOA


klah..  I LOVE YOU SYAZWINA !!!



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome