Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

Hmmm
Friday, 21 December 2012 | 06:58 | 0 Kawaii ?


Assalamualaikum w.b.t

hye ! hmm.. barang2 sekolah sume dah siap beli.. tahun depan dah nak PMR..cam tak caye je dah form 3.. tahun depan batch terakhir pmr.. mestilah kene buat result gempak punyee.. hehe.. tapi kan. cuti ni memang tak study sangat :(  risau lah tahun depan camne.. tahu2 je lah kat umah ni.. macam2 godaan.. waktu cuti ni magnet paling kuat ialah endon..haha.. like2 .. CBDPAA & Super ABG... Super ABG x de tayang kat malaysia..jumpe kat youtube..hehe.. pelakon die rizky nazar n jessica anastasya jugaakk..wuhuuu.. ;) ...hadoihhh.. takott guee... PMR PMR PMR ..PAT waktu form 2 ni ..not bad lahh... seriously waktu cuti ni memang tak study sangat.. jeless kot orang2 yang pergi tusyen tu.. untung gile.. saye sebenarnye boleh je gi tusyen cume tak de sape nak hanto.. hmmm....1 week more at home !! oh my no... double noo..!!!!!!!!!!!!! grrr

udah2.. skarang dah lah tak yah pikir lgi psal sekolah..haha..This is !!!.. haha .. love them very much.. emang woaww banget dehhh.. !!!
WOAAWWWW

like..likeee...
BIODATA RIZKY NAZAR

Nama : Rizky Nasar
 Kota Kelahiran : Jakarta
 Tanggal Lahir : 07 Maret 1996 
Agama : Islam 
Anak ke : 2 Dari dua Bersaudara 
Status: Secret (Rahasia) 
Hobi : bermain bola, 
Warna Favorit : Merah 
Pendidikan
SD dan SMP : Global Islamic School 
SMAN : SMAN 14 Jakarta

salam kenal ya :)


tuhh..status =secret.. ade lh yang kate .. dengan celia thomass... nadia celia thomas.. belakon dalam cbdpaa jgk yg sebagai fifi kawan luna tu.. kalau saye suke die dgn luna.. luna comey pe..hehe... tpi oklahh..same cantik /hensem... sesuai2 !! ^_^ 

hish masok bab endon plak dahh.. haha.. klah papepon pray for me yahh !!

BYE !!



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome