Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

Bloopers !
Saturday, 15 December 2012 | 01:44 | 0 Kawaii ?

Selamat sore !

hallo all.. sihat ? klah.. sekarang ni musim saye minat cite indon..cuti ni banyak habiskan mase tgk cite indon je.. Cinta Bersemi Di Putih Abu Abu and Super ABG..best laahhh bagi saye... Super ABG dah complete tgk kat youtube.. tapi episod akhir die x de dlm yutube..eps 53 episod akhir.. kalo sape2 tahu yg dah ade episod akhir ni dalam youtube gitau lah ehh.. CBDPAA x pe sbb ade tayang kat tv.. harap-harap lah lepas tamat cite CBDPAA ni die ganti pulak dengan Super ABG dekat Astro Ria.. CBDPAA smpai episod 34 je.. saye dah tengok dah episod akhir die..hehe.. tapi tak pe lah nak tengok lagi.. Super ABG pon nak tengok lagii.. ntah lah tak tahu lah kenape sampei boleh minat gile cam ni.. nasib baik lah boleh kawal lagi.,, syok gile boleh sembang dengan vinessa inez (clara in CBDPAA) dekat twitter... die layan lah jugakk.. die baru 15 tahunn..saye ni dah lah tahun depan nak PMR .. x study sangat pon kat umah ni..risauu.. hahh! lepas tu saye tengok lah BLOOPERS CBDPAA & SUPER ABG...BLOOPERS=BEHIND THE SCENE ..haha..best2 !!lawak pon ade.. setiap manusie ade citarasa tersendiri.. ade yg minat kpop ..ade yg minat indonn.. itulahh hakikatnyee..   klah..thats all for today.. ni salah satu bloopers yang saye suke ..wuhuu enjoy it ..kpaiipaii



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome