Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

Love Them
Saturday, 1 December 2012 | 08:42 | 0 Kawaii ?

Assalamualaikum..hyep.. nite..huhu.. kenal tak spe ni ?? i love themm..
RIZKY NAZAR & JESSICA ANASTASYA
Diorang ni sweet banget.. huhu.. saye start suke cite Cinta Bersemi Di Putih Abu Abu..kadang2 x suke jugak tengok gedik gedik tu..geng wow..wow lah sangat :p .. hahh.. diorg pon ade b'lkon dalam cite SUPER ABG ..jadi hero n heroin jugak..best loohh cite tu tapi x de tayang dekat malaysia.. kalau korang nak tengok ..tengok at sini eh  CLICK HERE ..kalau nak tengok cite cite endon..tgk lh dekat link tu.. hehe.. tak tahu lah kenape minat gile .. minat tahap gaban.. saye ade geng looh yg minat ni.. yang paling minat lah sme cam saye ni kawan saye ni Farahiyah ..^^
hooohhhhhh..suke part yang diorang sweet ~ sesuai lah jugakk.. 

Ni geng R4 ..diorang ni kire macam geng alex(rizky) lh dalam cite CBDPAA .. 
diorang ni kire geng yg ditakuti lah kat sekolah tu..sejak luna ade ..diorang jadi baik..suke tolong orang ^^
 i loikee~

yeahhh.. woaaaa.. thats pompuan yang pkai baju purple tu pacarnya billy..

Ituu diaa ade geng woaww nyee.. tu pompuan2 yang pakai cekak tu..huhu.. 
Klik here hoo..best2 n sweett..



Hyeppppp ~HAVE A HAPPY DAY ^^



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome