Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

When ?
Thursday, 15 November 2012 | 23:38 | 0 Kawaii ?

Assalamualaikum w.b.t

Hye all..tuan pnye blog ni rase semakin lame semakin malas nak berblogging dah.. tahun depan lagi lah F3 tuu batch terakhir PMR so kene lah buat yang terbaik.. cuti ni tak start pon lagi study.. bile lah mood study nak datang WHEN WHEN WHEN ?? yelah ..orang cakap tak leh lah ikot mood tu.. kenelah mule sendri kan .. bak kate penceramah waktu kem bi kt sekolah tu .. IT'S NOW OR NEVER .. mule sekarang atau tak mule-mule dah.. kate nak 9A kene lah strugle.. ! klah.. saye malas nak post banyak-banyak.. cuti ni gi mane ? huhu ~ saye n family pergi overseaa.. tunggu lah nanti saye gitau.. bulan 12 .. nak cakap good luck untuk kakak yang tengah hadapi SPM kt MATRI,PERLIS... buat leklok..jangan hampekan harapan mak n ayah yee.. and untuk kawan sekolah rendah .. tahniah lah sebab dapat abang ipar dahh.. tahniah yea tahniah .. tumpang gembiree ^^  klah..thats all 4 today. . paiipaii



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome