Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

Kem ..Kem.. & Kem Again...
Friday, 5 October 2012 | 19:29 | 0 Kawaii ?

Assalamualaikum w.b.t.

Hyep..allzz .. miss this blog so much.. lame dah agak nye tak update entry... huhu.. nak citer ni .. kat sekolah ade kem P.R.O.M.I.S.E (Programe Memantapkan Sahsiah & Emosi..) mule 20.9.2012(khamis)-24.9.2012(Ahad) .. BEST GILEE kott.. ni under PRS sekolah .. memng best lah..fasi-fasi sume spoting2...
Kem P.R.O.M.I.S.E
mule hari 1st.. Khamis(mlm) 
bahagikan kumpulan .. pastu kenal dengan fasi-fasi.. x yah berkenalan pon dah kenal dah..akak-akak n abang-abang f4 je.. ahli grup saye =wina,iffah,azree,siti,nani,kauthar,ayuni,balqis,aina wani,ain solehah ,,kak chaqi ,kak ain n kak nadiah.. best lah.. 
2st (jumaat)
mule petang tu.. main mcm2 game.. mule2 ice breaking.. main gune benang.. pastu main tiup-tiup belon.. pastu pecah kan yg kawan punye..yang kite punye tak bleh pecahkan..pandai-oandai lah nak jage.. haha.. saye punye awal2 lagi dah pecah.. lepas solat asar..main game pinggan.. setiap kumpulan dpat pinggan yg ade tulis name n sign fasilitator masing-masing..setiap grup kene pikir mcm mane nak simpan pinggan tu.. pastu grup lain akn amik pinggan grup lain.. mcm main rebut-2 lah.. ganas gilee sampei ade yg spect die te'cabot.. ade yg sampei nangis.. haha..game ni dpt eratkan lagi silaturrahim.. mlm tu pulak ade wat solo drop.. mule-mule jalan tutup mate lah .. jalan pegang kawan lagi..tu x pe lah lagi.. lepas kene pecah sorang2 tu ..hemm ..saye buat dek je ade org kacau.. ade yg takbir lah..ade yg menjerit lh..dengor je.. nampak sangat  lah buat-buat.. pastu lepas habis tu ade lah pulak yg hilang.. bace yasin sume.. rupe-rupenye deme buat-buat je.. haiyoyo... ramai gile kot yg nangis... 
3st(Sabtu)
Game sape cantek sape kacak..setiap grup kene hntar sorang wakil...saye sebagai wakil grup saye iaitu fantastic 4.. name grup saye "FANTASTIC 4"pegi lah.. HHAA..rupe-rupenyee kene berlakooon..tidaaaaak.... saye dapat watak "budak gedik yg tak mengaku bersalah"hahah ... ade yg dpt sengau lah..bdk cacat lah..mmg best lah game ni..
ni lah bdk geik yg tak ngaku bersalah tu..hye u all ..u all nk tahu tak gosip..dato'mj tu kn bla bla bla...
 budak-budak yg lain deme ade plan nk dropkn pelakon-pelakon ni .. so..sabo je ...kene baling barang lah .. 
lepas game tu.. ade sukaneka.. best.. setiap orang akan dapat marid kalau ade terlibat ape-ape..saye dapat 3 merid teros sebab berlakon ni..huhu///sukaneka pulak msok game amende nth x thu name die ape.. dapat 3 merid lagi..jadilah 6 merid kesemuanyaa....ptg tu plk 2 ptg.. ade pertandingan berlakon setiap grup.. setiap grup diberi tajuk ..kne lah lakonkn.. lepas asar ade explorce.. explorace kali ni mmg lain dri mne2 explorace selame ni saye join..ape-ape pon lepas habis explorace tu mmg basah gilerr baju .. kotorrrr..
mlm tu ade "NIGHT WALK" ..mule-mule tu kecut lah jugak nk pegi..tapi epe nk tkot sgt..orang je tu bkn hantu betoi ponn..saye orang kelima pergi.. saye dari mule sampai akhir pergi sorang-sorang.. ade yg mule-2 pegi 2 org pastu depe pecah kat tmpat2 tertentu.. night walk ni dekat sekolah je..cume gelap lah.. memang banyak lah hantu..macam-macam hantu adaaa... yang lawaknyee ade yang azan ='= ....
4st..(Ahad)
hari ni x dek ape sgt..majlis penutup je.. ade peserte terbaik... saye x sangke ..saye terpilih jadi peserte terbaik.. ape lah sangat.. mcm mane lah boleh saye pulak terpilih.. haiyoyo... k lah ..sebenarnyee banyak lagi aktivitinyee...

Nadwah Kepimpinan KP & BADRI  SMKASAS 2012
At Ulu Chepor
HAHh!...Lepas kem promise tu.. nadwah pulak ..2 minggu kem ...Kem ni memang best gileeeeee lahh.. tak tahu nak cakap macam mane ..memng best lah... masok lumpur..lalu dekat sungai..jungle trecking ... pergi naik bas dari sekolah..nak naik bukit tu naik lori.. huhu... nak cite dekat korang ..tapi tangan ni dah malas nak menaip... yang pastinyee bestt lahhh... best x terkata.. ..

Lepas ni saye rase tak update dah kot sampai bulan 11 nanti/..sebab nak exam dah.. nak buat elok2.. tahun depan dah nak PMR... doakan saye 9A.. Amiiinn...
Teruskan berblogwalking dekat sini tau...jangan lupe follow my blog..sorry blog ni x berape cantik sangat..sekadar yang termmpu je lah ..k thats all.. have a nice day.. bye~!! ill miss u ..










Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome