Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

Dah Berhabuk
Saturday, 4 August 2012 | 00:28 | 0 Kawaii ?

Assalamualaikum w.b.t

Hye all.. blog saye dah berhabuk setelah kian lame tak diupdates.. sekarang baru rase nak update.. hahh ..sebelum tu nak ucapkan Ahlan Wasahlan Ya Ramadan Kareem..Selamat berpuasa.. semoga puase tahun ni kite dapat tingkatkan iman kepadaNya.. jangan tamak yeaa.. huhu.. nak cite pasal sports day dekat sekolah ..hari sukan bila ntah..berapa haribulan pon dah tak ingat tapi area2 bulan 6 kot.. Salehuddin Al-Ayubi(hijo).. Thariq Ibnu Ziyad(biru) ..kuning n merah saye x ingat dah name ape.. yg pasti yang menang keseluruhan rumah biru... :( ... x kesah pon pasal hari sukan ni..

then, nak masok citer laen plak ni.. bile pon ntah saye tak ingat dah.. ade program jelajah suara siswa dekat dewan kluster smka sultan azlan shah.. best kot.. dah jumpe akak-akak n abang-abang yg sporting2 belakaka.. sehari je program ..rase macam nak lagi je .. sedih berpisah dengan kak aini.. kak aini baik sangat..program tu banyak mengajar saye untuk bercakap di khalayak ramai... memang bagus lah program tu..program tu dianjurkan olep uitm seri iskandar.. saye tak tahu nak cakap lagi ni..Hahh~ pasal puase dekat sekolah kan .. pada mula nya bukak puase dekat masjid makan kurma then solat maghrib pastu baru pergi dewan maakan ..tpi sekarang kene bukak terus pergi ke dewan makan.. sesak kot nak beratur panjang.. saye lebih suke bukak dekat masjid dulu baru makan dekat dewan makan.. sepanjang ramadan ni.. ade tadarus al-quran.. dorm saye dah khatam.. hhuhu.. solat terawih same-same.. sekarang ni kan musim exam.. so amiklah peluang untuk study lepas sahur.. senang je nak masuk and mudah nak ingat.. saye balik cuti ni sempena cuti nuzul quran.. nanti saye balik seminggu awal sebelum yang lain cuti sebabnyee ade progaram pertukaran pelajar berama smk convent taiping.. untunglah boleh balik awal..hehe/.. jangan jeleszz.. program tu dari hari isnin sampei hari jumaat.. boleh berpuasa dekat rumah/.. pertukaran pelajar ni cikgu pilih yg duduk dekat taiping je sebab conventu tu dekat taiping,.. senang lah nak ulang-alik sebbnyee convent tu x de asrama.. nanti akan ade perasmian dekat smkasas ..budak convent tido dekat smkasas.. k..nak citer ape lgi ..tak tahu dah.. hahh! pasal kelas lah..hihi.. mule-mule rancang nak buat baju kelas.. pastu tak jadi..ntah pape lah ..budak laki lah ////pastu skarang ni tengah rancang nak  buat lawatan lah pulok.. haiyoyo... satu form kot rancang nk buat lawatan..maknanya semua kelas form 2..lawaklahh.hhaa...saye tak kesah dah sekarang ni..kalau jadi ikot le.. klo x jadi pon x pe ..tak kesah...saye tak tahu nak ckap macam mane.. kadang2 saye suke dengan budak kelas saye tu ..kadang2 benci sangat ..papepon deme tetap classmates saye sampai form 3 nanti.. so bersabarlah ! ..perangai deme macam-macam.. sekarang ni minggu exam us2 n percubaan pmr.,, saye us2 start hari rabu hari sampei hari rabu minggu depan..paper sains,geo n kh je blom lagi.. kat umah ni lah nak study.. tapi banyak dugaan/.insyaAllah boleh atas lagi.. nak 9A !!!!!!!!!!!!korang doakan saye ek ..



“If you can't fly then run
If you can't run then walk
If you can't walk the crawl
but whatever you do
you still have to keep
MOVING FORWARD ”
klah,.thats all.. keep blogwalking this blog k.. leave ur footprints in my chatbox..keep in touch
Wassalam~



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome