Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

Cuti ke ?
Wednesday, 6 June 2012 | 00:51 | 0 Kawaii ?

Assalamualaikum w.b.t

nampaknye lame dah saye tak post ..dah seminggu lebih dah cuti tapi saye macam tak rase cuti langsung.. hari ni baru habis semue homework yg betimbun tu.. disebabkan homework setitik rosak holiday sebelanga ...haha ade ke patut cikgu bagi homework setiap subjek ade homework dah tu bukannya sikit ..banyak pulak tu.. hari baru FREEDOM !!!!!!!
cuti ni saye pergi mane ? hahh! x pegi mane-mane pon ..balik kampung ade lah tapi tak pe ..hari sabtu hari tu balik kampung lepas pergi kenduri.. sebelum balik rumah opah pergi pesta buku dulu dekat parit buntar ..memang banyak lah buku ..murah pulak tu.. huhu..lepas tu pergi econsve nak beli barang untuk opah sikit.. saye n family  solat asar dekat econsave tu ..kecik gila surau ..muat untuk dua orang ja ..dah lah kotor..dunia dah akhir zaman .. pasal tempat solat pon orang dah tak ambik tahu :( \
tidur dekat rumah opah satu malam je.. ahad balik lah.. huhu hari Ahad tu pergi tige kenduri ..nak pecah perut ..HAHA.. tapi tak pe tak kesah pon .. pastu pergi Mydin yang baru buka dekat Ipoh tu .. huhu .. syok lah jugak tapi waktu maghrib nak azan dah pergi buat konsert pulak ..dah lah ramai pegi tengok ..ade artis Aza x famous pon.. dengan skirt pendeknyaa ..tak hormat langsung.. tu lah holiday saya.. tak lah macam orang lain pergi langkawi lah and so oonn.. cukup lah bagi saya sekadar balik kampung ja.. huhu sebabnye tak cukup mase.. hari dah hari Rabu.. khamis...jumaat..sabtu.. AHAD ???schooll??? ouh nooo ..!!kalau boleh nak cuti lagi .. :(
~makin lame kite kenal seseorang tu,
  makin banyaklah dugaannya,
  makin bertambahlah kenangan
  bersama dia dan makin susahlah
  untuk kite melepaskannya apatah lagi
  untuk melupakannya !! 
Hidup itu Indah
Jikalau kita tahu
MENGHARGAINYA ..

Ya Allah .. Engkau damaikanlah hatiku ..
janganlah benarkan hatiku sentiasa mengikut nafsuku ..Benarkanlah hatiku tetap untukMu !






Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome