Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

Back 2 Hostel ?? =,=
Saturday, 17 March 2012 | 06:42 | 0 Kawaii ?

Assalamualaikum ;>

Bismillahhirrahmanirrahim 
Tunjukilah kami jalan yang lurus
Iaitu jalan orang-orang yang telah Engkau beri nikmat
Kepadanya, bukan jalan mereka yang Kau murkai,
Dan bukan pula jalan mereka yang sesat
(Al-Fatihah 6-7)

Tomorrow ?? Oh No..!! Back 2 School.. grr ... I hate it...!! huhu.. nak buat cam mane ..semue pelajar asrama akan lalui semue bende ni right? hehe.. jap.. neu look ;) Simple right?? hehe lagu dalam blog ni best kan? saya tak tahu lah lagu apa sebab memang ada sekali dengan template ni.. Beruntunglah..haha...

 Malam ni kakak saya yang "terchenta" tu cewah tolonglah balik dengan pak uda .. esok bertolak naik bas pukul 9 Pagi dekat Manjung.. huhu.. adik saya menangis kott.. masa kakak saya naik kereta pak uda.. adik terus ghaib tak tahu ke mana.. last-last tengok dalam bilik dok teriak sorang-sorang;;pandai noh nak cover,.. ingatkan kena apa-apa kah rupa-rupanya bila mak saya tanya sedih kakak balik kah?? dia angguk.. huhu..time tu saya sebak sikit lah..hehe ..Mana tak nye ..ye lah adik ngan akak selalu main same-same.. boleh dikatekan rapat lagi lah adik dengan kakak berbanding dengan saya..kesian kakak asyik naik bas atau tren.. saya ni balik sekolah tak pernah lagi naik bas.. sebabnye kakak sekolah dekat Perlis nun.. saya kat Bote je SMKASAS tu tak kan tak tau kot..sekolah tu sekolah kluster..haha .. sedih lah jugak..ceh ! kalau kakak baca ni mesti dia kembang semangkuk kang.. nak buat macam mana tu fitrah lah manusia yang duduk asrama ni.. 

Lagi satu! saya pon kesian jugak dekat adik .. nanti bila saya balik ostel die sorang je..kesian kan ? =( Ape-ape pon saye harap adik dapat hadapi  semua ni.. arrgghh menitis air mata ni.. hehe.. umur semua makin meningkat ... kakak dah form 5 nanti dia duduk rumah lah lepas habis spm.. adik sabar ye adik.. ^^ kak ngah tahu adik sayang kakak walau kadang - kadang bergaduh.. adik pon sayang k.ngah kan??hehe... semue orang sayang family die.. terkenang waktu form 1 .. mak n ayah hantar saya balik ostel awal gile.. pastu saye menangis .. rindu dekat rumah;.masa tu lepas cuti 2 minggu.. memang lah nangis teruk sampai makan tengahari hari tu tak lalu langsung..bila makan tu rasa macam nak muntah balik je... Mak selalu pesan..berkorban lah sikit waktu ni ..belajar sungguh-sungguh nanti boleh hidup senang..bile saya rase sedih je kat sekolah saye selalu teringat kata-kata mak yang tu.. terus saye jadi semangat nak belajar.. 

Balik ni dapat lah result US1 ;;argh Allah saje lah yang tahu..takoooooooooot... ade lah paper Arab saye ade tinggal kosong.. hehe takut lah nanti ustaz marah... waarrgghh.. Saye ni terer Arab cume soalan tu saye memang tak tahu jawapan nye ape pastu saye siap awal n lepas siap sume tu saye tidooq hehe... pastu soalan tu tertinggal dong.. saye berserah je lah kepada Allah.. semoge result saye ok..Amiin...InsyaAllah/..Form 2 ni dah kene start dapatkan 9A..

 Untuk pengetahuan semua..sekarang ni saya sangatlah malas nak mengupdate belog walaupon waktu cuti.. so kalau korang tengok blog saye tak berupdate-update jangan lah berhenti follow tau.. saya tak percaya follower dah lebih 100 ...wuuhuu.. cewah tu pon nak bangge..eh! orang len dah sampai beribu pon tak de kecoh2 pon..HAHA..

That's all for today.. feel free with my blog ok ? ;) have a nice day .. 
Assalamualaiku =_=



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome