Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

Unknown
Thursday, 15 September 2011 | 20:06 | 0 Kawaii ?

Assalamualaikum :D

Hai..sihat??saya balik rumah semalam sebab hari ni kan cuti 1 Malaysia..form  & form 5 tak balik..kesian diorang kan..tak pa berjihat la katekan...hahh! saya dah tukar lagu baru dekat blog ni: Maher Zain-Mother ..best tak? ni lagu baru Maher Zain..balik rumah ni asyik nak siapkan folio je.. 2 pulak tu..yang 1st dah siap (Black Beauty) yang 2st (Geografi) tak siap lagi..cikgu nak 14/10/2011..nasib baik homework tak banyak..sekarang saya dah malas nak update blog saya ni...korang teruskanlah follow blog ni tau..tak pe bukannya dosa pun kalau tak update kan??..klah bubye..have a nice day..



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome