Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

Maaf Zahir Batin
Tuesday, 30 August 2011 | 01:27 | 0 Kawaii ?

Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarokatuh...

hehe..selamat hari raya..kad raya dekat atas ni ayah saya yang beria nak buat..ayyat-ayat tu semuanya dari ayah hhee...saya rasa dah ramai orang post pasal raya..saya ja ketinggalan..maklumlah tolong mak buat kuih..ceh!..hehe...saya nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua umat islam di dunia..maaf kalau ada terkasar apa-apa...
Hah!!lagi satu ..hari merdeka pulak..kita tak boleh lupakan jasa-jasa yang telah dicurahkan oleh pejuang-pejuang negara yek.. 31 ogos 1957.
Happy birthday juga untuk Norzafirah Inani iaitu kawan sedorm dan Fatin Hanani iaitu sepupuku...31 ogos..

bye..salam





Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome