Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

f1!! TERBAEK....
Friday, 8 July 2011 | 23:23 | 2 Kawaii ?

Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarokatuh!!
23/7-30/7 ada Tamrin f1..BEST...hari pertama mula malam hari khamis tu...sesi taaruf...saya termasuk dalam kumpulan 5 dan kakak Fasilitator ialah kak Ain.baik oo kak Ain..hah!!malam tu juga lah lantik penghulu dengan penghuluwati..penghulu-Amirul Sapari(1H)my class penghuluwati -Imtiyaz Wizni Aufa bt. Othman(1h jugak)hehe...jap korang tahu ke Tamrin tu apa??yang tak tahu..Tamrin ni macam camp la lebih kurang..malam tu kitorang diberi barang AMANAH iaitu pen marker,belon berisi air dan log masing-masing...malam tu juga penuh dekat court Aspuri dengan budak-budak form 1..nak siapkan logo lah apa lagi..susah oo nak jaga belon tu ..dah lah ada air lak tu...hehe...esoknya semua aktiviti dekat masjid...kitorang mesti jaga barang AMANAH tu elok-elok..sebab senang je kalau akak-akak nak rampas...hari jumaat tu semua aktiviti kerohanian contohnya ajar cara solat dengan betul,hafazan doa0doa harian ,perbetulkan tajwid dan macam-macam lagi lah...malam hari jumaat tu kakak2 dan abang2 pangarah & faci pasang lagu tema(Devotees-Sahabat)..saya dah tahu dah lagu ni...menyentuh hati betul..lagu ni pasal kawan..waaa...heehe..klah ada lagi aktiviti malam ...esoknyaa..hari sabtu kan??hahh..seperti yang korang semua tahi larin 1 Malaysia kan...kitorang pun join juga..penat ...lepas lari kitorang dapat air 100plus dengan roti..tengok cikgu-cikgu semua makan sdap-sedap..habis pukul 9...patutnya sekolah kitorang tak patut cuti hari isnin ni sebab habis sebelum pukul 12 tapi dapat juga kementerian bagi..so saya balik asrama hari isnin lah...xD...mula balik tamrin lepas Zohor..malam tu pulak tayangan pasal nabi Muhammad...ni semua form join...lepas habis tayangan tu ingatkan tak ada apa-apa dah..rupa-rupanya ada malam muhasabah pulak..pukul 12 tengahmalam...malam muhasabah tu best...siapa yang rasa tak best tu nthlah..hehe..esoknya pulak ada aktiviti juga...pastu majlis penutupan...saya dapat peserta terbaik..hehe..bukan nak bangga ya...klah..tata



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome