Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

Happy!!
Tuesday, 7 June 2011 | 12:56 | 2 Kawaii ?

Assalamualaikum...hye readers...!!hari ni saya happy sangat..nak tahu kenapa??sebab...korang perasan tak main background blog ni dah tak jadi transparent dah..barulah saya tahu motifnya..sebab saya letak bentuk border blog..tapi??saya letak bentuk border dari tuto blog lain boleh  je...tak nak la bagi tahu tuto blog sapa yang saya guna dulu tu... huhu..lantaklah janji blog saya dah kembali pulih..haha...happy!!!kaka..tu je lah yang nak kongsikan hari ni....klah..bubye ..gud nite!!-salam



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome