Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

SASIS Syok!
Sunday, 13 March 2011 | 19:30 | 0 Kawaii ?

Assalamualaikum..
  selamat pagi!! ^^...lama saya tak post ...kali ni saya nak post pasal sekolah baru saya..Sultan Azlan Shah Islamic School(SASIS) or SMKA Sultan Azlan Shah(SMKASAS)...
Best ooo sekolah kat sini...kawan-kawan pun semuanya best2...banyak aktiviti yang syok2...masa maulidurrasul ada buat Konsert Mini UntukMu Rasulullah..memang syok la..esoknya ada buat bubur lambuk..gotong-royong buat dengan cikgu...beberapa hari kemudian..ada majlis pelancaran album kumpulan nasyid Sofwatunnur ...Kumpulan nasyid Sofwatunnur ni ialah dari murid2 SASIS..juru latih utama ialah Hafiz Hamidun..semua lagu-lagunya best2...
 kitorang sekolah sampai pukul 1.20 ptg pastu solat zohor n makan tengahari pastu sambung p&p sampai pukul 3.00ptg..pukul 3.00 ptg tu PREP sampai pukul 4.30ptg..setiap hari isnin,selasa,khamis,bacaan yasin dekat dataran perhimpununan...kalau hari rabu ada perhimpunan kokurikulum..hari jumaat pulak ada perhimpunan rasmi sekolah...hari sabtu pulak PREP pagi dari pukul 8.00pg hingga pukul 11.00pg..lama gila PREP masa ni...waktu ni ramai yang tidur sebab lama sangat ....dan ada juga yang buat bising(ni tengok dekat blok form 1 je la...tak tau pulak dekat blok form lain)masa PREP memang tak boleh buat bising...kalau PREP malam ada pengawas jaga setiap hari Ahad hingga hari Khamis dari lepas isyak hingga pukul 10.30mlm...setiap hari ahad siang--Free je cuma pagi tu ada gotong-royong asrama...memang best lah sekolah ni...klah tata...salam~



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome