Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

Fav it
Saturday, 19 March 2011 | 06:24 | 0 Kawaii ?

~salam~
korang tahu kan cerita tentang gambar kat atas ni kan...hehe..KETIKA CINTA BERTASBIH...best kan...kepada sesiapa yang tak tahu tu ..tengok la ekk...tengok yang first,second n yang ramadan punya...kisah ni menceritakan tentang Azzam n Ana yang menghadapi segala cabaran untuk mempertahankan cinta sejati mereka...huhu..saya tak tahu nak cerita macam mana kat korang tapi cerita ni memang best la untuk orang yang minat cerita-cerita jenis yang macam ni...saya jenis minat cerita ni pastu cerita ayat-ayat cinta n macam-macam lagi lah...



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome