Simplification
Simplification
//ukiss-0330

Follow
Dashboard
Entries About Stuff

Cuti Yang Membosankan
Tuesday, 21 December 2010 | 23:50 | 0 Kawaii ?

Assalamualaikum w.b.t.
waaa...bosannya duduk kat rumah...nak buat apa pon tak tau...online fb or update blog??
hemm kalau buka internet pon mesti sekejap ja sebab adik dengan kakak ni asyik depa ja yang nak...adik kira main game dia..kakak pula kira fb ja tauu....main game??hem..nanti-nanti laa..hahh!!lagi satu ni...BACA BUKU???hemm..ada la jugak baca untuk form 1 nanti..pening dok pikir..tengok TV??tak banyak cerita best...nak pergi HOLIDAY...........  hemm...pergi holiday???mustahil...lagi seminggu nak sekolah...baju sekolah tak beli lagi...nak kena tunggu surat dulu....heheh saya dapat SMKA Sultan Azlan Shah ..best ka sekolah tu???pergi ja la asalkan belajar...MRSM tau bulan februari tahun depan...SBP pulak..hemm..tak dapat..tapi buat rayuan tak tau dapat ka tak....Kalau dapat alhamdulillah..kalau tak dapat pun tak pa...klah dah tak da idea nak taip ni...bubye...~Salam~



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : AinHanisah
Best View in Google Chrome